Home » Zaakvoerder

Een woord van zaakvoerder Johan Vandebuerie

Waarom DakraamAdvies.be ?

Begeleiding naar de Ideale Daglichtoplossing voor uw woning.

DakraamAdvies is in 2020 ontstaan als een tak van de succesvolle firma Dak Plus, onder leiding van zaakvoerder Johan Vandebuerie. Met als doel om klanten nog beter te begeleiden bij het vinden van de ideale daglichtoplossing voor hun woning, heeft DakraamAdvies snel naam gemaakt als een betrouwbare bron van expertise op het gebied van dakramen en natuurlijk licht.

In een tijd waarin duurzaamheid en welzijn in huis steeds belangrijker worden, begrijpt DakraamAdvies dat het creëren van voldoende natuurlijk licht een cruciale rol speelt bij het bevorderen van een gezonde en aangename leefomgeving. Met dit in gedachten heeft het bedrijf zich toegewijd om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte daglichtoplossingen die passen bij hun specifieke behoeften en wensen.

Het ontstaan van DakraamAdvies is het resultaat van de groeiende vraag naar gespecialiseerd advies en begeleiding op het gebied van dakramen. Johan Vandebuerie, een ervaren ondernemer met een passie voor innovatie en klanttevredenheid, zag de kans om een gespecialiseerd team van experts samen te stellen dat zich volledig zou richten op het bieden van hoogwaardig advies aan klanten.

DakraamAdvies heeft sinds de oprichting een indrukwekkend portfolio opgebouwd, waarbij het klanten heeft geholpen bij het vinden van de perfecte daglichtoplossing voor hun woningen, of het nu gaat om een nieuw dakvenster, een dakkapel of andere vormen van daklichtsystemen. Het team van deskundigen bij DakraamAdvies beschikt over diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en trends op het gebied van daglichttoetreding en werkt nauw samen met gerenommeerde fabrikanten om klanten de meest innovatieve en energiezuinige oplossingen te bieden.

Wat DakraamAdvies onderscheidt, is de persoonlijke benadering. Bij het eerste contact met een klant neemt het team uitgebreid de tijd om de specifieke behoeften en voorkeuren te begrijpen. Vervolgens worden op maat gemaakte daglichtoplossingen voorgesteld, rekening houdend met de architectuur van de woning, de locatie, de gewenste functionaliteit en de esthetiek. Het deskundige advies van DakraamAdvies stelt klanten in staat weloverwogen beslissingen te nemen en de voordelen van daglichtmaximalisatie te ervaren.

DakraamAdvies streeft er voortdurend naar om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te leveren. Dit wordt weerspiegeld in het proces van installatie en nazorg. Het team van ervaren installateurs zorgt ervoor dat de gekozen daglichtoplossing vakkundig en efficiënt wordt geïnstalleerd, met minimale overlast voor de klant. Bovendien biedt DakraamAdvies uitgebreide nazorgdiensten om ervoor te zorgen dat de daglichtsystemen optimaal blijven presteren en lang meegaan.

Met een groeiende klantenkring en een toewijding aan excellentie blijft Dakraamadvies de standaard zetten voor professioneel advies op het gebied van daglichtoplossingen. Door constant te innoveren en te evolueren, blijft DakraamAdvies een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar een perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en natuurlijk licht in hun woning.

Neem vandaag nog contact op met DakraamAdvies en ontdek hoe zij u kunnen begeleiden naar de ideale daglichtoplossing voor uw woning.

VELUX

Signature

Vandebuerie Johan
Zaakvoerder


 

Missie, visie & waarden

Missie:

Wel, het is onze missie om jouw levenscomfort te verbeteren. Élke beslissing die wij bij DakraamAdvies nemen zal starten vanuit deze krachtige missie. Met onze slogan “meer daglicht in je leven” staat ons team voor je klaar.

Visie:

Het is onze visie om de belangrijkste referentie te zijn in de high-end dakramen markt van België, die bekend staat voor de creatie van totaalsferen op een makkelijke en klantvriendelijke manier.”

Waarden:

  • Duurzaamheid – Kiezen voor kwaliteit
  • Innovatief – Een knappe oplossing voor elk vraagstuk
  • Vooruitstrevend – Optimalisatie in elke stap binnen het bedrijf
  • Ambitie – Met een energiek team de schouders onder verandering durven zetten
  • Consitentie – Doen wat we beloven

 

Visie
APEX-Groep organisatiestructuur

STAPPENPLAN

Daglichtadviseur VELUX

Heb je vragen?

Onze VELUX experts en adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Aantal klanten sinds 2014

VELUX dakramen

3559

Onze klantentevredenheid

VELUX dakramen

98%

Aantal dakramen vorig jaar

VELUX dakramen

756