Home » Zaakvoerder

Een woord van zaakvoerder Johan Vandebuerie

Waarom DakraamAdvies.be ?

DakraamAdvies is de laatste stap in een jarenlang traject. Ik ben altijd fan geweest van VELUX dakramen. Qua kwaliteit steken ze ver boven andere merken uit. Dit zien we dagelijks tijdens onze installaties. Bovendien heeft VELUX een uitstekende service en dienst na verkoop.

Ik ben begonnen bij stap 1, namelijk VELUX Pro installateur worden. Dat betekent concreet, VELUX dakramen plaatsen 100% conform de plaatsingsvoorschriften die VELUX voorschrijft. Het was voor mij een revelatie. Het verbaasde me hoe weinig van deze voorschriften in het algemeen nageleefd werden. Dat kon anders en beters. Als klant heb je per slot van rekening recht op een perfecte plaatsing en afwerking. Mijn aanpak resulteerde al snel in tevreden klanten en een alsmaar groeiend aantal aanvragen voor het plaatsen en vervangen van VELUX dakramen.

Dat bracht me in 2014 op het idee om een online platform te ontwikkelen waarop onze klanten zelf een volledige offerte kunnen opstellen inclusief plaatsing en een ruime keuze aan VELUX accessoires. De database van onze VELUX calculator bevat ondertussen meer dan 6000 artikelen. Om een nog betere dienstverlening te garanderen startte ik ondertussen ook met een livechat kanaal en een gratis 0800 nummer, zowel voor België als Nederland.

Sinds 2018 kan je ook beroep doen op daglichtadviseurs. Zij komen aan huis en werken samen met jou de meest geschikte oplossing uit. Iedere klant is voor mij koning. Hij heeft recht op beste oplossingen voor zijn wensen en noden.

Deze aanpak resulteert nu in DakraamAdvies.be, de website waar je alles kan vinden over VELUX dakramen en de ontelbare mogelijkheden die ze bieden. Je kan uiteraard nog altijd zelf een offerte samenstellen en een afspraak maken met een daglichtadviseur.

Maar ik wil nog veel meer adviseren en inspireren. Want een dakraam is veel meer dan een kader en glas. Het is daglicht in je leven, een goed geventileerde kamer, ruimtes waar je aangenaam vertoeven kan, ’s nachts heerlijk kan slapen of elke dag kan genieten van het uitzicht. 

Koninklijke eretitel door KIEA

In 2017 ontving Johan Vandebuerie zijn eretitel “Laureaat van de arbeid – Expert” voor zijn onuitputtelijke inzet om meer waardigheid voor het beroep als dakdekker te krijgen binnen de bouwsector. Dankzij innovatieve initiatieven en klantgerichte toekomstvisie en zijn inzet binnen de Confederatie Bouw. Met aandacht voor de groei van de mensen die hem omringen en zijn jarenlange traditie van vakmanschap besloot het Nationaal Organizerend Comité dat deze eer hem toekomt.

VELUX opleidingscentrum RooferAtWork in de Kempen

Om de kwaliteit van de plaatsingen te garanderen, zorg ik voor een jaarlijkse opleiding voor al onze vakmannen. Voorheen gebeurde dit bij VELUX in hun training center. Sinds 2014 heb ik echter zelf een opleiding ‘VELUX installeren’ uitgewerkt die met VELUX Belgium zelf is afgetoetst.

Op 2 levensgrote maquettes wordt de volledige installatie nagebootst en besproken. Zo kan ik met zekerheid zeggen dat ook uw VELUX dakvenster door ons opgeleid team met de grootste zorg en kwalitatieve afwerking zal geplaatst worden.

VELUX

Signature

Vandebuerie Johan
Zaakvoerder


Missie, visie & waarden

Missie:

Wel, het is onze missie om jouw levenscomfort te verbeteren. Élke beslissing die wij bij DakraamAdvies nemen zal starten vanuit deze krachtige missie. Met onze slogan “meer daglicht in je leven” staat ons team voor je klaar.

Visie:

Het is onze visie om de belangrijkste referentie te zijn in de high-end dakramen markt van België, die bekend staat voor de creatie van totaalsferen op een makkelijke en klantvriendelijke manier.”

Waarden:

  • Duurzaamheid – Kiezen voor kwaliteit
  • Innovatief – Een knappe oplossing voor elk vraagstuk
  • Vooruitstrevend – Optimalisatie in elke stap binnen het bedrijf
  • Ambitie – Met een energiek team de schouders onder verandering durven zetten
  • Consitentie – Doen wat we beloven

 

Visie
APEX-Groep organisatiestructuur

STAPPENPLAN

Daglichtadviseur VELUX

Heb je vragen?

Onze VELUX experts en adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Aantal klanten sinds 2014

VELUX dakramen

3156

Aantal dakramen 2021

VELUX dakramen

572

Klantentevredenheid

VELUX dakramen

96%